Opleidingstrajecten

Binnen het netwerk van Bizz-Company is veel ervaring en expertise beschikbaar met betrekking tot het ontwikkelen, certificeren en uitvoeren van opleidingstrajecten voor organisaties en beroepsgroepen. Een opleidingstraject kunt u inzetten wanneer algemene kennis en vaardigheden moeten worden gecombineerd met meer specifieke kennis en vaardigheden vanuit de organisatie of beroepsgroep.

Op basis van interviews en workshops wordt eerst de behoefte in beeld gebracht, waarna de ontwikkeling van de opleiding start.

Desgewenst kunt u het hele opleidingstraject uitbesteden en richten we daartoe een specifieke opleidingsorganisatie in.

Opleidingstrajecten is maatwerk. Wanneer u een dergelijk traject overweegt, komen we graag met u in contact om daarover verder te praten.

Bedrijfskunde

Voor een hogeschool hebben we in co-productie een post-hbo-opleiding bedrijfskunde ontwikkeld. Wij hebben het voortouw genomen in de ontwikkeling en certificering van de opleiding. Samen hebben we content ontwikkeld en daarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande kennis om daarbij de ontwikkeltijd en ontwikkelkosten te minimaliseren.

In een half jaar hebben we de opleiding neergezet. In het eerste jaar hebben we steeds meegekeken en op basis van interviews en evaluaties vorm en inhoud aangepast. De opleiding is succesvol.

Nu, vier jaar later, gaan we weer aan de slag. Nu gaan we de opleiding blended maken.

Opleidingstrajecten 21 augustus 2018