Martine Wenting

Arbeids- en organisatiepsycholoog met een passie voor mensen en ontwikkeling. Zij gelooft dat mensen meer kunnen dan zij zelf voor mogelijk houden. Met haar werk als (team)coach/ trainer daagt zij mensen uit tot een wezenlijke verandering in denken en doen. Meer inspiratie en energie halen uit je werk, is waar zij voor staat. Dan maken mensen echt het verschil in een organisatie en zijn zij het onderscheidend vermogen om tot bedrijfssucces te komen.  Anderen typeren Martine als toegewijd, pragmatisch en energiek. Een (team)coach en trainer met inlevingsvermogen die de confrontatie niet schuwt.

Een kritische, eerlijke adviseur in HR Development vraagstukken. To the point doordat zij op tafel brengt wat anderen onbesproken laten, zoals weerstand, verpakte meningen, ongrijpbaar gedrag, ineffectieve gedachten, motieven of haaks staande belangen. Brengt anderen in beweging met haar motto: Zie de dingen zoals ze zijn, maar vraag niet waarom. Bekijk de dingen zoals ze nooit geweest zijn en vraag: waarom niet?

Als we opgroeien, leren we dat zelfs personen van wie we het nooit hadden verwacht, je teleur kunnen stellen. Je hart wordt soms gebroken, jij breekt waarschijnlijk ook ooit andermans hart. Je maakt ruzie met je beste vrienden. Of wordt misschien juist verliefd op een van hen. Je beseft je onvoldoende hoe snel de tijd voorbij vliegt. Dus sta stil bij ieder moment, maak plezier, vergeef anderen en hou van mensen alsof niemand je ooit verdriet heeft gedaan. Het leven kent geen garanties, geen time-outs en geen tweede kans. Leef dus vol overgave, spreek je uit, sta klaar voor een ander en zorg voor jezelf. Geniet van de zon die iedere dag opkomt en wees voldaan als de zon weer ondergaat. Aarzel niet om je kansen te pakken en leef in het moment. Want elke seconde die je onbenut laat, is een seconde die nooit meer terug komt.

Martine Wenting 15 augustus 2018