Personal coaching

Ze geven je al jaren dezelfde kritiek, maar jij bent nu eenmaal wie je bent. Ben je daar klaar mee? De wereld verandert, als JIJ verandert. En jij kunt het anders! Personal coaching is individueel maatwerk.

Teamcoaching

‘Samen bereiken we meer dan alleen’, zeggen ze. Maar al die belangen vertragen en kosten energie. Dat hoor je niet te zeggen, maar samenwerken is een klus op zich! Teamcoaching bied je grip op de samenwerking.

Managementsparring

Attentie directeur, ondernemer of topmanager! Wanneer kreeg u de laatste oprechte feedback? Niet over uw doelen, resultaten of visie, maar een persoonlijke spiegel over uw leiderschap? Mogen wij u uitdagen?

Leiderschapscoaching

Loopbaancoaching

Outplacement

Succesvol leidinggeven? Daarvoor moet je in de spiegel kijken en aan de slag met wat je zelf ziet! Leidinggeven kun je niet delegeren.

Jij weet goed wat je niet meer wilt. En dat is (een deel van) het werk wat je nu doet. Te saai, of juist te druk. Of het geeft te weinig voldoening. Maar weet je ook wat je wel wilt dan? Nee?

Je baan kwijt… Let op: je bent NIET te oud, zoeken heeft WEL zin in deze markt en er is WEL een baan minstens zo leuk als de vorige. Kop op! Geloof in jezelf en leer solliciteren ‘new style’.

Competentiecoaching

Doen wat nodig is! Boek gerichte ontwikkeling op competenties die voor jou en/of je werk essentieel zijn. Sla je slag in denken en doen. Reflectie, praktische handvatten en concrete opdrachten.

Coaching 15 augustus 2018