Trainingen

Gedreven professionals

Hoog rendement

Bizz-Company heeft een ruim aanbod trainingen, gericht op de performanceverbetering van personen, teams en organisaties.

Een hecht team van professionals. Stuk voor stuk deskundig, kritisch en inspirerend op hun vakgebied. We stellen ons graag aan je voor.

Uit onderzoek weten we dat een blijvend leereffect absoluut geen vanzelfsprekendheid is. Daarom vinden we het belangrijk om met onze deelnemers én hun leidinggevenden een intensieve relatie aan te gaan. Bizz-Company heeft hiervoor een onderscheidende aanpak opgezet.

MD-trajecten

Coaching

Relevant leren

Managen is een vak en dat moet je leren. Bij voorkeur met elkaar. Onze MD-trajecten zijn gebaseerd op de methodiek van action learning. Wij sluiten altijd aan bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Coaching maakt bewust, geeft inzicht, daagt uit en confronteert. Een verrijking voor jezelf en een blijvende verandering in je denken en doen.

Wij geloven dat als iedere medewerker een ontwikkelstap zet, met dezelfde stip op de horizon voor ogen, je pas dan kan spreken van een veranderslag in de organisatie. Dat is relevant leren; interessant voor de deelnemer, dienend voor de organisatie.

Intervisie

Toegepast

Verandertrajecten

Intervisie is een krachtige manier om met en van elkaar te leren. Intervisie is één van de bouwstenen in onze ontwikkeltrajecten.

Wij geloven dat je leert als je met datgene werkt, wat je morgen al kunt toepassen.

Geen organisatie ontsnapt eraan: verandering is de enige constante. In de mix van advies, training, coaching en intervisie helpen wij je organisatie naar het next level.

Persoonlijke ontwikkeling

Leiderschapscoaching

Nieuws

Nog krachtiger overkomen en gebruik maken van uw talenten en kwaliteiten.

Succesvol leidinggeven? Daarvoor moet je in de spiegel kijken en aan de slag met wat je zelf ziet! Leidinggeven kun je niet delegeren.

Wij delen graag onze interessante ‘weetjes’, nieuws en opvallende zaken die wij tegenkomen op websites, in boeken en artikelen.

Training 10 juli 2018