Don Kanters

Gedreven, toegankelijk en betrokken trainer. Analytisch en oplossingsgericht. Nuchter en autonoom. Vooral gericht op effectiviteit, communicatie en ontwikkeling. Het stellen van de juiste vraag is zijn handelsmerk, op ieder moment, in iedere situatie. Opleiding in de marketing en internationale handel. Achtergrond in de zakelijke en facilitaire dienstverlening, als consultant en manager. Sinds 2009 zelfstandig trainer/consultant.

Begeleidt en traint actief teams en leidinggevenden in de handel, techniek en dienstverlening. Als je mensen zicht ontwikkelen, groeit je organisatie. Continu op zoek naar mogelijkheden tot persoonlijke en (competentie)ontwikkeling. Vanuit de volle overtuiging dat het anno nu geen keuze meer is om je niet te ontwikkelen, vanuit de breedste zin van het woord. Werkt graag samen om elkaar scherp te houden.

Soms merk je dat je ergens tegenaan hikt. Dat gebeurt niet zomaar. Onderzoek, stel jezelf de vragen waarom en neem zwakke signalen serieus.

Dan kun je die stappen in je ontwikkeling maken die je verder helpen. Dan durf je zaken af te stoten, of op te pakken; zonder garanties vooraf. Dan maak je keuzes die je unieke plek versterken.

Angst houdt je tegen, het klein maken van twijfels die je hebt of ze negeren zijn manieren om ongelukkig te worden. Die je kracht af laten nemen en die je energie en inspiratie voor anderen verminderen.

Kies dapper! Durf je te geven en jezelf te zijn. Dan valt op wie je bent.

Don Kanters 15 augustus 2018